Tilbygning til hus, sommerhus og erhvervslokaler

​Har du brug for ekstra plads?

Drømmer du om at få bygget en udestue i dit hus eller sommerhus? Har du brug for en større entre eller måske en større stue? Skal familien udvides, og har du brug for ekstra værelser? Mangler du en garage eller carport, hvor du kan parkere din bil i tørvejr hele året rundt? Eller måske et skur til cykel, værktøj, vinteropbevaring m.m.?

​Uanset hvilken form for tilbygning til hus du har behov for, så stiller vi gerne vores ekspertise og erfaring til din rådighed, så du kan få lige netop det resultat, som du drømmer om.

​Vi bygger tilbygninger for både privatpersoner og erhvervskunder i Holbæk, Roskilde, Taastrup og omegn, og vi kommer også gerne en tur forbi lige netop din adresse, hvis vi skal hjælpe dig i forbindelse med din kommende tilbygning til hus.​

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget en tilbygning til hus koster. Vores priser varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af dine individuelle ønsker i forhold til:

  • ​Hvor stor tilbygningen skal være
  • ​Hvad den nye tilbygning skal rumme
  • Hvilke materialer vi skal bruge
  • Om vi skal kombinere tilbygningen med en ombygning eller en renovering af det eksisterende hus.

Vi tilbyder altid en forholdsvis billig pris på vores arbejde i forhold til den høje kvalitet, som du får, når du vælger at lade os stå for at bygge din nye tilbygning.​

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på en tilbygning til hus

Vi står altid klar med en hjælpende hånd, hvis du drømmer om at få mere plads i din eksisterende bolig, i dit sommerhus eller i dine virksomhedslokaler.

Du skal bare kontakte os på telefon 46 32 16 84 eller på e-mail ole@qgruppen.dk og fortælle os om din opgave, så sender vi en konduktør, hvor som helst på Sjælland til udarbejdelse af et skræddersyet og uforpligtende tilbud på lige netop den tilbygning til hus, som du drømmer om.